Suomen Teatteripalvelu Oy

vuonna 2013 perustettu teatteri-ja tapahtuma-alan henkilöstövuokrausyritys.

Me autamme löytämään

Teatteripalvelun kautta löydät sekä käytännön toteuttajat, että tapahtumien suunnittelussa tarvittavat eri alojen taitajat. Monialainen asiantuntijaverkostomme takaa järjestäjälle sopivia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa toteuttaa esimerkiksi tilaisuuden valosuunnittelu, konsertin miksaaminen tai teatteriesityksen pukijan työ.

Asiantuntija palveluksessasi

Teatteripalvelun taustalla on vahva asiantuntemus esitystekniikan laajasta alueesta sekä vuosien kokemus teatterien ja tapahtumien teknisistä ratkaisuista, viranomaisten vaatimista luvista ja ilmoituksista sekä teknisen tuotannon koko kaaresta.

Me tuemme toimintaasi

Yksittäisten tapahtumien lisäksi Teatteripalvelun ammattilaiset sopivat mainiosti kausiluonteisille työpaikoille tasapainottamaan työvoiman tarvetta. Ammatti- ja harrastajateatterit, joiden esityskausi harvoin kattaa koko vuotta, voivat löytää kauttamme ammattilaisen silloin, kun lisätyövoimaa konkreettisesti tarvitaan.

Meidän tarkoituksenamme on yhdistää työvoimaresurssit ja järjestäjän tarpeet niin, että asiakas löytää ammattimaista työvoimaa ja kausityötä tekevät ammattilaiset pystyvät hyödyntämään osaamistaan ympäri vuoden.