Me hoidamme tapahtumasi tekniikan alusta loppuun tai toimitamme paikalle ammattimaista työvoimaa kiireisinä aikoina 

Tapahtumajärjestämisen ja esitystaiteen olennaisena osana kulkevat valo-, näyttämö- sekä äänitekniikka. Kauttamme löytyvien ammattilaisten avulla saat suunnittelusta ja toteutuksesta realistisen arvion, eikä turhia resursseja kulu kokeiluun ja uuden oppimiseen. Voimme hoitaa puolestasi myös kalustovuokrauksen: Laitteisto tuodaan paikalle ja palautetaan sopimuksen mukaan.

TAITO valita oikein

Erikoisalueita, joilla osaamme auttaa, ovat muun muassa pyrotehosteet sekä henkilönostot. Pyrotehosteet vaativat luvan alueen palotarkastajalta sekä tehosteilmoituksen, jossa selvitetään mm. minkälaisia tehosteita käytetään, kuinka paloturvallisuus varmistetaan ja tehosteiden käyttäjän kortin tiedot. Me toteutamme haluamasi tehosteet ja hankimme tarvittavat luvat.

turvallisuus on TAITO

Onnistuneen henkilönoston toteutus vaatii henkilönostosuunnitelman, henkilönostoon suunnitellut nostovälineet sekä kokeneen ammattilaisen. Me voimme suunnitella henkilönoston kanssasi, tai voit ideoida noston pääpiirteet ja kokenut ammattilainen suunnittelee ja toteuttaa henkilönoston puolestasi taidolla ja turvallisesti.

Meidän kauttamme saat myös kampaamon, maskin, tarpeiston sekä pukuhuollon ammattilaiset. Kuvausmaskeeraajat, tarpeistonrakentajat, järjestäjät, pukijat ja muut teatteri- ja tapahtumatekniikan osaajat tuovat ammattitaitonsa käyttöönne yrityksemme kautta.

Millaista teknistä apua siis tarvitsetkin, kysy meiltä ammattilaista!